Stress

Stress

Der er mange der ”går ned med stress” i tiden. Det kan både være arbejdsrelateret stress, som man oftest hører om, men det kan også være stress der stammer fra ting i privatlivet.

Derudover kan det være tankeskabt stress, hvor du har nogle måder at presse dig selv på i tanken, som er mere slidsomme end gavnlige.

Uanset hvad, så handler det om at give dit nervesystem noget ro, og det gør vi under terapien.

Det er den langvarige, kroniske stresstilstand som dit nervesystem ikke har godt af, og derfor skal det hjælpes til at slappe af regelmæssigt.

At skabe en hverdag der forebygger stress
Derudover så handler det om, at vi finder frem til, hvordan du kan tilrettelægge din hverdag, så den passer til dine behov, og ikke stresser dig unødigt.

Måske er der nogle situationer hvor du i stedet for at sige ”ja”, skal til at lære at sige ”nej”. Og der kan være opgaver som skal uddelegeres, så al ansvaret ikke hviler på dig.

Det kan være en proces som er lettere sagt end gjort, for der er jo en grund til at du ikke allerede har lavet disse ændringer. Hvis det var let så havde du gjort det.
Det er ofte gamle temaer og mønstre der er på spil, inkl. alle de ting vi forsøger at undgå, når vi siger ja i stedet for nej.
Det går vi ind i, og løser det fra bunden, så du bliver mere fri i dit liv.

Jeg er psykolog med praksis i Aalborg.
Mine kontaktoplysninger finder du her. Priser finder du her.