Bulimi

Bulimi

Bulimi har mange af de samme elementer som tvangsoverspisning, med en spisetrang der kommer og bygger sig op, og bliver så stærk, at det ikke længere er muligt at kæmpe imod.
For at få ro i sit system giver man til sidst efter.
Det kan også være planlagte overspisninger – ligesom det også kan ved tvangsoverspisning.

Dog er der den forskel at der kastes op umiddelbart efter overspisningen, eller foretages andre vægtregulerende tiltag (fx afføringsmiddel eller overdreven motion), som har til formål at undgå at man tager på af det man har spist.

En støtte i processen

Det kan være noget man føler at man står ret alene med, da det er tabubelagt at kaste sin mad op, og de fleste ikke kan sætte sig ind i det, men bare synes at man skal holde op.
Hvilket gør at man ikke betror sig til nogen, men går med det selv.

Det ændrer spisemønstret sig dog ikke af, og også her er det vigtigt at stille spørgsmålet:
Hvis bulimi er løsningen, hvad er så problemet? Hvad forsøger mit spisemønster at hjælpe mig med at håndtere?

Det kan være at du godt kender svaret, men har brug for hjælp til at komme til bunds i det.

Det kan også være at du ikke ved hvad der er på spil, og gerne vil have en professionel støtte med ombord inden du åbner op for det. I begge tilfælde er du velkommen.


Det kan være svært at være terapeut for sig selv, da der sker så meget i en samtidig.
Derfor kan det være hjælpsomt med en udefra, der har noget viden på området, og som er klar til at støtte en igennem processen.

Ofte dukker der nogle ret interessante sammenhænge op, hvor det kommer frem, hvilke behov du forsøger at dække gennem dit spisemønster, og måske også hvorfor det oprindeligt opstod.
Når du forstår dig selv bedre, ikke bare intellektuelt, men med empati, vil du også gradvist begynde at få flere indskydelser indefra som støtter dig bedre.

Jeg kan hjælpe dig igennem den rejse.

Hvis du mærker at dette lander rigtigt hos dig, eller har brug for at høre nærmere, er du velkommen til at sende mig en sms, på tlf. 40623779.
Eller evt. en mail på: nannyschmedes@gmail.com – hvis du foretrækker dét.

Du kan se alle kontaktoplysninger her, og priser her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og hjælpe dig.