Anoreksi

Anoreksi

Jeg hjælper også med spiseforstyrrelsen anoreksi, hvor det ligesom med bulimi og tvangsoverspisning også har betydning at komme ind til kernen, og forstå hvor den smerte kommer fra, som har ført til dette spisemønster.

Her er det igen især den empatiske forståelse og indlevelse overfor sig selv, der er vigtig at få frem i det terapeutiske arbejde, fremfor blot en intellektuel forståelse.

Som med alt andet skal symptombehandling ikke stå alene, men hvis du har et BMI under 17, kan terapi hos mig kun være et supplement til lægeunderstøttet behandling, af sikkerhedshensyn.

Terapi kan til gengæld være et ret vigtigt supplement, da der ikke er lagt megen vægt på den indre proces i den konventionelle behandling i Psykiatrien, og dette kan netop være vigtigt, for at komme styrket ud på den anden side.

Hvis du har prøvet alt og Psykiatrien har givet op/ikke har kunnet tilbyde dig noget som du har kunnet profitere af efter gentagne forsøg, kan det dog overvejes individuelt, om det kan give mening at gå hos mig udenom konventionel behandling – alt afhængigt af de nærmere omstændigheder.

Jeg er psykolog med praksis i Aalborg.
Mine kontaktoplysninger finder du her, og priser finder du her.